top of page

Om oss

SR Events er en liten, lokal bedrift som setter dine ønsker i høysetet, og som jobber kontinuerlig med å gi deg en best mulig opplevelse. Vi leverer per i dag event-tjenester til både bedrifter og private. Vi har stort fokus på kvalitet, og vi setter alltid deg som kunde først.


Det hele startet som en liten hobby der vi reiste rundt på diverse biltreff for å lage en samlingsplass for publikum og bilkjørere. I den sammenhengen kjøpte vi inn telt og utstyr til det formålet. Siden da har det bare ballet på seg som det som oftest gjør. Så i 2018 bestemte vi oss for og starte et AS, det resulterte da til at SR Events så dagens lys.


Vi leverer komplette pakker der vi tar for oss levering, montering og testing, slik at du får et bekymringsfritt arrangement. Vi demonterer og henter utstyret igjen etter avtale. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, vi er sikre på at du kommer til å bli fornøyd.

Service

Service er et nøkkelord i SR Events, her settes du som kunde høyest. Vi strekker oss langt for at din opplevelse blir best mulig.

Punktlighet

Våre tjenester skal alltid leveres til avtalt tid, det er noe vi etterstreber i en hver situasjon. 

Kunderelasjon

At du som kunde får en best mulig opplevelse er viktig for oss i SR. Du som kunde skal føle deg verdsatt og hørt. En fornøyd kunde er en bra kunde.

christian2.jpg

Christian Reno Skar

Daglig leder

ole.jpg

Ole Johan Røvik

Event tekniker

bottom of page