top of page

Om oss

Velkommen til SR Events - Der Magien Skapes i Ditt Arrangement!

Bli med oss inn i en verden av uforglemmelige opplevelser med SR Events - din lokale arrangementspartner som går et ekstra skritt for å oppfylle dine forventninger! Vi er ikke bare en bedrift; vi er dedikerte event-skapere som ønsker å gjøre dine drømmearrangementer til virkelighet.

 

Vår Reise:

Historien vår begynte som en lidenskapelig hobby, en reise fra biltreff til å bli ledende innen arrangementsskaping. Fra samlingsplasser for entusiastiske publikummere og bilkjørere til anskaffelsen av telt og utstyr, utviklet vi oss raskt til et ettertraktet navn. I 2018 tok vi steget ut som et registrert selskap, og siden den gang har SR Events blitt drevet av vårt engasjerte team av arrangementseksperter.

 

Vårt Fokus:

Kvalitet og Dine Ønsker i Fokus: Hos SR Events er kvalitet hjertet av alt vi gjør. Vi tar stolthet i å levere førsteklasses tjenester som går utover forventningene. For oss er du ikke bare en kunde; du er vår førsteprioritet. Vi jobber kontinuerlig for å forstå dine behov, ønsker og drømmer, og vi er her for å overgå dine forventninger ved å skape arrangementer som blir snakket om lenge etter at siste gjest har gått hjem.

 

Velkommen til SR Events - der dine arrangementer blir til magiske øyeblikk!

Service

I SR Events er vi stolte av å ha "service" som vårt nøkkelord. Vi setter deg som kunde i høysetet og strekker oss langt for å sikre at din opplevelse blir uforglemmelig og best mulig på alle måter.

Punktlighet

I SR Events tar vi punktlighet på alvor, og det er noe vi etterstreber i enhver situasjon. Vi forstår viktigheten av å levere våre tjenester til avtalt tid, uansett størrelsen eller typen arrangement.

Kunderelasjon

I SR Events setter vi deg som kunde i fokus, og vi er dedikert til å sikre at du får den beste opplevelsen hos oss. Din tilfredshet er av største betydning, og vi ønsker at du skal føle deg verdsatt og hørt gjennom hele prosessen.

profile-pic (2).png

Christian Reno Skar

Daglig leder

profile-pic (1).png

Ole Johan Røvik

Event tekniker

bottom of page