top of page

Bryllup

Inspirasjon for Ditt Drømmebryllup!

Drømmer du om et bryllup som er helt unikt og tilpasset dine ønsker? La oss inspirere deg til en uforglemmelig opplevelse med våre tjenester:

 

Telt:

Våre selskapstelt er perfekte for bryllupet ditt! Velg din favorittplass som bryllupslokale og bli ikke lenger stedbunden. Vi tilbyr mange muligheter og kan levere alt du trenger for å gjøre din store dag ekstra spesiell.

 

Varme:

På nordmøre kan det bli litt kjølig, men ikke bekymre deg! Vi leverer oppvarmede telt med en 50kw indirekte varmer som sørger for en behagelig temperatur uansett vær. Den kan også brukes til ventilasjon på varme sommerdager.

 

Stoltrekk:

Gjør gamle stoler til en fryd for øyet med våre stoltrekk. Vi tilbyr mange varianter, slik at du kan velge den perfekte stilen som passer til bryllupets tema.

 

Bord og Stoler:

Lei enkelt ut stoler og bord til ditt bryllup. Våre traller gjør det enkelt å transportere og tilpasse bordoppsettet etter dine behov.

Unikt bryllup Tilpasset bryllup Inspirasjon for bryllup Uforglemmelig bryllupsopplevelse Selskapstelt for bryllup Bryllupslokale Utendørs bryllup Oppvarmede bryllupstelt 50kw indirekte varmer Behagelig temperatur i telt Ventilasjon i bryllupstelt Stoltrekk til bryllup Stoltrekk for gamle stoler Stoltrekk i ulike varianter Bord og stoler til utleie Fleksibelt bordoppsett Traller for transport av bord og stoler Bryllupsutleie av bord og stoler Bryllupsarrangement med telt og interiør SREvents bryllupstjenester Spesialtilpasset bryllupsutleie
bottom of page