top of page

Konsert

Inspirasjon for Ditt Drømmekonsert!

Planlegger du en minneverdig konsertopplevelse? La oss inspirere deg med våre tjenester:

 

Telt:

Våre konserttelt har blitt brukt av store norske artister som Staysman, Katastrofe, Kevin Boine, og mange flere. Fantasien setter grenser når det kommer til mulighetene. Teltene er bygget opp av moduler på tre meter i lengde, slik at du fritt kan bestemme lengden på teltet. Enten du trenger et 12x30 meters telt for en større folkemengde på 400 personer, eller et 9 meters telt for en intim konsert uten scene, vi tilpasser oss dine behov. Vi kan også levere teltet med dansegulv og sitteplasser etter ønske.

Varme:

På nordmøre kan det bli kjølig, men ikke bekymre deg! Vi leverer oppvarmede telt med en 50kw indirekte varmer som holder en behagelig temperatur uansett vær. Den kan også brukes til ventilasjon på varme sommerdager.

Strøm:

Strøm er avgjørende for arrangementet ditt, og vi har utstyret du trenger. Vi tar ut en større kabel fra en stor sikring og fordeler den til mange normale uttak, slik at du får et stabilt strømnett uten å overbelaste sikringene.

Teltets bredde er fast, men lengden kan du selv velge etter plassen du har tilgjengelig (3, 6, 9, 12, 15 meter, osv).

Planlegger du en konsert eller lignende arrangement? Vi står klare til å hjelpe deg med planlegging og befaring, slik at du kan skape en minneverdig konsertopplevelse for ditt publikum. Ta kontakt med oss i dag! #SREvents #KonsertTelt #UnikeOpplevelser

Konsert.jpg
bottom of page