top of page

Konsert

Inspirasjon til deg som planlegger konsert.

Telt
Vi har levert konserttelt til flere store norske artister som, Staysman, Katastrofe, Kevin boine osv. Her er mulighetene mange, det er bare fantasien som setter grenser. 
Våre telt er byggetopp av moduler på tre meter i lengde, det vil si du kan fritt bestemme hvor langt du ønsker teltet. Som et eksempel kan vi levere  ett 12x30 meter stort telt, dette kan fint romme en folkemengde på 400 personer uten problemer.  Vi har også mindre telt for mere intime lag, da kan vi anbefale vårt  9 meters telt. Dette  bestemmer du også lengden på, så dette passe til mere intime konserter uten sene. 
Vi kan også levere teltet med dansegulv for dem som måtte ønske det. Sitteplasser er også viktig, så det kan vi også levere. 

 

Varme
Her på nordmøre kan det fort bli litt kaldt, derfor kan vi levere våre telt oppvarmet. Da bruker vi en 50kw indirekte varmer som vil holde en fin temperatur i teltet uansett vær. Denne kan også brukes til ventilasjon på varme sommerdager. 

Strøm
Du trenger strøm til nesten alt, her har vi utstyret du trenger. Vi tar ut en større kabel fra en stor sikring, og så fordeler vi den ned til mange normale uttak. Med denne løsningen får du et stabilt strømnett som ikke overlaster og sikringene ryker. Så nå kan du koble på dine elektriske apparater uten å være bekymret for sikringen. 

 

Bredden på teltet er fast, men lengden kan du velge selv etter  hva du har plass til. (3,6,9,12,15 meter osv)

 

Så har du planer om en konsert eller lignende kan vi hjelpe deg, vi hjelper deg gjerne med planlegging og befaring.

Konsert.jpg
bottom of page